Бұрыш қосылған бифштекс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті 125, өсімдік майы 10, коньяк 125, ақ десерт шарабы 10, сары май 10, сорпа 10, бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Сиыр етінің бір бөлігінен барлық май кесіледі, ет тұзбен, бұрышпен сүртіледі және екі жағынан өсімдік майына қуырылады, содан кейін баяу отта қажетті дайындық дәрежесіне дейін жеткізіледі. Дайын ет табаққа жайылады. Шарап, коньяк, қойылтылған ет сорпасы ет қуырылған табаға құйылады да, қатты отта қайнатылады. Алынған шырын еттің үстіне құйылады.