Кокос жаңғағымен қайнатылған тауық еті (Антиль аралдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті 150, пияз 50, сары май 20, кокос жаңғағы 80, шафран, дәміне қарай лютеница, қант 3, жасыл бұрыш 10, тұз.
Сипаттамасы Тауықты кесектерге турап, табаға салып, майдалап туралған пиязбен бірге сары майға қуырады. Лютеница, қант, шафран, майдалап туралған жасыл бұрыш, аздап су, кокос шырыны, тұз қосып, баяу отта қайнатыңыз. Ет жұмсақ болған кезде майдалап туралған кокос целлюлозасын салып, ыдысты дайын болғанға дейін жеткізеді.