Кокос жаңғағымен қайнатылған тауық еті (Антиль аралдары)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тауық еті 150
пияз 50
сары май 20
кокос жаңғағы 80
шафран
дәміне қарай лютеница
қант 3
жасыл бұрыш 10
тұз.
пияз 50
сары май 20
кокос жаңғағы 80
шафран
дәміне қарай лютеница
қант 3
жасыл бұрыш 10
тұз.
Сипаттамасы Тауықты кесектерге турап, табаға салып, майдалап туралған пиязбен бірге сары майға қуырады. Лютеница, қант, шафран, майдалап туралған жасыл бұрыш, аздап су, кокос шырыны, тұз қосып, баяу отта қайнатыңыз. Ет жұмсақ болған кезде майдалап туралған кокос целлюлозасын салып, ыдысты дайын болғанға дейін жеткізеді.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кокос жаңғағымен қайнатылған тауық еті (Антиль аралдары) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тауық еті 150, пияз 50, сары май 20, кокос жаңғағы 80, шафран, дәміне қарай лютеница, қант 3, жасыл бұрыш 10, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz