Бауырмен толтырылған қызанақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Қызанақ 150
бауыр 50
орама 50
пияз 30
жұмыртқа 1 дана.
сары май 10
еріген сары май 5
қаймақ 10
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
бауыр 50
орама 50
пияз 30
жұмыртқа 1 дана.
сары май 10
еріген сары май 5
қаймақ 10
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Қызанақтың шыңдары кесіліп, өзегі қызанақтан алынады. Бауыр тілімдері майға аздап қуырылады және сүтке малынған ораммен бірге ет тартқыштан өткізіледі. Майдалап туралған пиязды өткізіп, тартылған етке салады, шикі сарысын, сары майды, көбікке шайқалған белки, тұзды, бұрышты қосады. Тартылған ет иленеді. Қызанақтарды толтырып, таяз табаға салып, әрқайсысына майдың бір бөлігін салып, ыстық пешке қояды. Қызанақтың өзегі електен сүртіледі, ал қызанақ аздап қызарған кезде алынған суспензиямен суарылады. Қызмет көрсетер алдында қаймақпен құйыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Бауырмен толтырылған қызанақ пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Қызанақ 150, бауыр 50, орама 50, пияз 30, жұмыртқа 1 дана., сары май 10, еріген сары май 5, қаймақ 10, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz