Бұзау етінен жасалған шницель
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Бұзау еті (бром)-750 г, өсімдік майы-150 мл, сары май - 50 г, 2 жұмыртқа, нан үгіндісі - 100 г, ұн - 75 г, лимон - дәміне қарай 5 тілім, тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Етті тең тілімдерге кесіңіз (бір порцияға 2), ағаш балғамен ұрып, тұз, бұрыш себіңіз, ұнға ораңыз, жақсылап шайқалған жұмыртқаға салып, үгінділерге пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында екі жағынан да қыздырылған маймен қуырыңыз. Еріген сары маймен және әр шницельге лимон тілімімен құйып қызмет етіңіз. Гарнирге - қуырылған картоп.