Кәстрөлде шарап пен сірке суымен бұқтырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сиыр еті-125 г, еріген сары май -7 г, пияз-репа - 20 г, картоп - 160 г, шарап - 15 г, сірке суы - 5 г, сорпа - 85 г, қызанақ - 15 г, дәмдеуіштер, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Сиыр етінің целлюлозасын кесектерге кесіңіз (бір порцияға екіден). Қуыруға арналған табада маймен қуырыңыз, кастрюльге салыңыз, пияз, сәбіз, қызанақ, сірке суын, ақ шарапты, сорпаны қосып, қақпағын жауып, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Кәстрөлде қызмет етіңіз, гарнирге жасыл бұтағы бар қырыққабат котлеттерін беріңіз.