"Зімбір" коктейль-салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Тауық еті - 30 г, алма - 15 г, ананас - 15 г, апельсин - 15 г, лимон - 10 г, кешью жаңғағы - 10 г, имбирь мен мускат жаңғағы (пышақтың ұшында).
Сипаттамасы Қайнатылған тауық еті текшелерге, жаңа піскен алмаларға (өзегін тұқымдармен алып тастағаннан кейін), ананас пен апельсинге кесектерге кесіледі. Филені жемістермен кезектестіріп, стаканға салыңыз. Жаңғақтармен езілген және мускат жаңғағы мен зімбірмен дәмделген сол жемістерден жасалған тұздықпен құйыңыз. Лимон тілімдерімен безендірілген.