Равиоли қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 15 г, сары май - 5 г, жұмыртқа (ақуыз) - 5 г, тұз, бұрыш, мускат жаңғағы, қамырға: ұн - 23 г, жұмыртқа - 3 г, сары май - 2 г.
Сипаттамасы Ашытқысыз қамырды жұқа қабатқа жайып, оның шетін жұмыртқамен майлаңыз. Қағаз түтіктен жасалған түтік массасын қамыр қабатына шетінен 2,5 см қашықтықта кішкене үйінділер түрінде, үйінділер арасында шамамен 1 см аралықпен жіберіңіз. Фаршты жұмыртқамен майланған қамырдың шетімен жабыңыз, содан кейін кішкене ойықтың доғал жағымен қамырды фарштың айналасына қысыңыз және равиолиді сәл үлкенірек ойықпен кесіңіз. Кнель массасына 15% қалың шпинат пюресі мен қайнатылған ми пюресі мөлшерін қосуға болады. Массаны тұз, бұрыш және мускат жаңғағымен дәмдеңіз. Равиолиді қайнаған суға 10-20 секундқа батырыңыз, содан кейін оларды сорпаға жіберіңіз және жұмсақ болғанша пісіріңіз. Қызмет көрсету кезінде сорпасы бар табаққа 18-20 дана салыңыз. равиоли.