Құймақ қосылған сорпа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ұн - 20 г, жұмыртқа - 1/5 дана., сүт - 50 г, шошқа майы - 2 г, қант - 3 г, тұз - 1 г, тұшпара массасы үшін: тауық еті (Филе) - 50 г, сүт - 25 г, жұмыртқа - 7 г, шпинат - 10 г.
Сипаттамасы кесектер болмауы үшін илеңіз. Осыдан кейін қамырды қалған сүтпен сұйылтып, жұқа құймақ пісіріңіз, пісірілген құймақтың құрғақ шеттерін кесіңіз. Бір уақытта тұшпара массасын дайындаңыз. Дайындалған құймақтарға кнель массасының қабатын салыңыз, оны тегістеңіз және диаметрі 1,5-2 см ораммен ораңыз. Пісірілген орамдарды маймен майланған кастрюльге салыңыз, аздап сорпа құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және пешке немесе пешке жіберіңіз. Қызмет көрсету кезінде табаққа тілімдерге кесілген құймақ, пісірілген шпинат салып, мөлдір сорпаны құйыңыз.