Рустикалық стильдегі балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық - 120 г, жұмыртқа - 1 дана, сүт - 50 г, шөптер, дәміне қарай дәмдеуіштер.
Сипаттамасы АУЫЛ СТИЛІНДЕГІ БАЛЫҚТАР Ұсақ өзен балықтарын (алабұға, мөңке, рипус) тазалап, қуыруға дайындаңыз. Сары майды порцияланған табаға салыңыз, ерітіңіз, ұнға пісірілген балықты салыңыз. Екі жағынан да қуырыңыз. Жұмыртқаны сүтпен немесе кілегеймен араластырыңыз, жақсылап араластырыңыз, балықтың үстіне құйыңыз, пеште пісіріңіз. Қуыруға арналған табада қызмет етіңіз. Майдалап туралған шөптерге себіңіз.