Қарақұмық ботқасынан пісірілген мөңке балығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Балық - 150 немесе 200 г, ботқа-100 г, жартысы-жұмыртқа, қаймақ - 50 г, сары май - 15 г, ұн - 10 г, шөптер, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Тұтас мөңке балығын аршып, жуып, тұздап, ұнға салып, екі жағынан қызарғанша қуырыңыз: Қайнатылған қарақұмық ботқасына қатты пісірілген жұмыртқаны турап, араластырыңыз, ботқаны майланған табаға салыңыз, үстіне балықты салыңыз. Қаймақ құйыңыз, пеште немесе ресейлік пеште пісіріңіз. Шөптерге себілген үстелге қызмет етіңіз.