Қарақұмық ботқасынан пісірілген мөңке балығы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Балық - 150 немесе 200 г
ботқа-100 г
жартысы-жұмыртқа
қаймақ - 50 г
сары май - 15 г
ұн - 10 г
шөптер
дәміне қарай тұз.
ботқа-100 г
жартысы-жұмыртқа
қаймақ - 50 г
сары май - 15 г
ұн - 10 г
шөптер
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Тұтас мөңке балығын аршып, жуып, тұздап, ұнға салып, екі жағынан қызарғанша қуырыңыз: Қайнатылған қарақұмық ботқасына қатты пісірілген жұмыртқаны турап, араластырыңыз, ботқаны майланған табаға салыңыз, үстіне балықты салыңыз. Қаймақ құйыңыз, пеште немесе ресейлік пеште пісіріңіз. Шөптерге себілген үстелге қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қарақұмық ботқасынан пісірілген мөңке балығы пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Балық - 150 немесе 200 г, ботқа-100 г, жартысы-жұмыртқа, қаймақ - 50 г, сары май - 15 г, ұн - 10 г, шөптер, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz