Қызылша мен сүзбеден жасалған кастрюль
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 кг. қызылша, 1,5 кесе жарма, 3 кесе сүт, 500 г сүзбе, 8 жұмыртқа, 0,5 кесе ұнтақталған крекер, 50 г. сары май, тұз, қант.
Сипаттамасы Қызылшаны пісіріңіз, қабығын аршыңыз және ет тартқыштан өткізіңіз. Қою жарма ботқасын пісіріп, оны қызылшамен, сүзбе пюресімен араластырып, жұмыртқа, тұз, қант қосып жақсылап араластырыңыз. Массаны маймен майланған және нан үгіндісіне себілген қалыпқа салыңыз, маймен себіңіз және пеште пісіріңіз.