Мәскеуде пісірілген балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер балық филесі 700-800 г, қайнатылған саңырауқұлақтар 5-7, жұмыртқа 2-3 қатты пісірілген, пияз 2, май 50 г, картоп 6-7, қаймақ тұздығы 1 1/2 кесе, үгітілген ірімшік 1/2 кесе, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Қуыруға арналған табаны маймен майлаңыз, ортасына қуырылған кесектерді, ал балықтың шеттеріне қуырылған картоп кесектерін салыңыз. Балықтың үстіне қуырылған пиязды, қайнатылған жұмыртқа тілімдерін, қайнатылған саңырауқұлақтарды салыңыз. Барлығын қаймақ тұздығымен жабыңыз, ірімшік себіңіз және пеште пісіріңіз.