Мәскеу стиліндегі балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер БІР ПОРЦИЯҒА АРНАЛҒАН ӨНІМДЕР: 100 г. балық, 1 шай қасық ұн, 30 г. саңырауқұлақтар, 1 ас қасық. ұн қасық (үстіңгі жағы жоқ), жұмыртқа, 100 г. картоп, 150 г. тұздық.
Сипаттамасы Туралған шөптерге себілген сол ыдыста қызмет етіңіз. Бөлінген табаларды керамикалық немесе фарфордан жасалған үлкен табақтарға салыңыз. Бөлінген табаға немесе отқа төзімді ыдысқа аз мөлшерде қаймақ тұздығын құйыңыз (біз оны қалай дайындау керектігін 1989 жылы Мб 2-де жазғанбыз), аздап қуырылған балық кесектерін салыңыз, балықтың айналасына қайнатылған немесе аздап қуырылған картоп кесектерін салыңыз. . Балықтың үстіне қуырылған пиязды, қуырылған саңырауқұлақ тілімдерін, қайнатылған жұмыртқа тілімдерін салып, қаймақ соусын құйып, үгітілген ірімшік себіңіз, сары май себіңіз де, пеште пісіріңіз.