Джем қосылған қырғауыл филесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер қырғауыл филесі 300-400 г, жұмыртқа 3, сары май 60 г, бидай наны 5-6 тілім, картоп 7-8, жеміс джемі (лингонберри, мүкжидек) 1 стакан, дәміне қарай тұз, бұрыш, ақжелкен жасыл.
Сипаттамасы Қырғауылдың етін сіңірлерінен тазалаңыз. Кішкене кесектерге кесіңіз. Кесектерді ұсақтағышпен аздап шайқаңыз, тұз бен бұрыш қосып, жұмыртқаға орап, кішкене текшелерге кесілген бидай нанының үгіндісіне салыңыз. Пісірілген аңның кесектерін дайын болғанға дейін кілегейлі майға қуырыңыз. Жолақтарға кесілген картопты қуырыңыз. Көкке- ойын кесектерін салыңыз, оларды қуырылған картопқа себіңіз, шөптермен безендіріңіз. Кептелісті бөлек ыдыста ұсыныңыз.