Ветчина мен қызанақ қосылған қуырылған жұмыртқа
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ветчина 100 г, қызанақ 2, еріген шошқа майы 2 қасық, пияз 1, қыша 1 шай қасық, дәміне қарай тұз, ақжелкен көк.
Сипаттамасы Ветчинаны тілімдерге бөліп, қышамен майлап, табаға аздап қуырыңыз. Ұсақталған пиязды және қызанақ кесектерін бөлек қуырыңыз. Ветчинаның әрбір тіліміне қуырылған қызанақ кесектерін салып, тілімдердің арасына пиязды салып, жұмыртқаны табаға салып, ақуыз сүтті ақ түске айналғанша қуырыңыз.