Шошқа майындағы балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г балық филесі, 300 г шошқа майы, 1 ас қасық. қасық 3% сірке суы, 1 ас қасық. ұн қасық, 3/4 кесе нан үгіндісі, 2 жұмыртқа, дәміне қарай тұз. Гарнир үшін 5-6 картоп, 2 ас қасық. ас қасық май, 2 жұмыртқа, 1/2 кесе ұн, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Терісі бар балық филесін ұсақтап тураңыз, тұз себіңіз, сірке суын себіңіз. Шошқа беконын жіңішке, кең тілімдерге бөліп, аздап ұрып, оларға балық кесектерін ораңыз. Ұнға орап, жұмыртқаға салып, нан үгіндісіне салып, табаға барлық жағынан қуырып, ыстық пешке 5-10 минутқа қоямыз. Гарнир. Картопты қайнатыңыз, сары маймен және жұмыртқаның сарысымен немесе тұтас жұмыртқамен езіңіз, тұздап, бағандарға немесе кішкене шұжықтарға пішін беріңіз. Ұнға орап, қуырыңыз. Балық пен картопты терең қуыруға болады. Көкөністермен, шөптермен, майонез қосылған қызылша салатымен, қызанақ қосылған желкек соусымен бірге қызмет етіңіз.