Үйректен жасалған кендірлер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г үйрек еті, 2 жұмыртқа, 2 ас қасық. ас қасық ұн, 50 г масли немесе маргарин, дәміне қарай тұз және перси. Омлет үшін 6 жұмыртқа, 2 пияз, 4 түйір сарымсақ, 1/2 кесе сүт, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Терісі бар үйрек етін кесектерге кесіңіз, ет тартқышта ұнтақтаңыз, жұмыртқа, тұз, бұрыш қосыңыз, жақсылап илеңіз. Кішкене котлеттер жасаңыз - рудельки, ұнға орап, екі жағынан қуырыңыз, Омлет массасы. Жұмыртқаны сүтпен шайқаңыз, майдалап туралған пиязды, сарымсақты және тұзды қосыңыз. Рудельдерді керамикалық ыдысқа немесе табаға салыңыз, омлет массасын құйыңыз және пеште пісіріңіз.