Үйректен жасалған кендірлер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
500 г үйрек еті
2 жұмыртқа
2 ас қасық. ас қасық ұн
50 г масли немесе маргарин
дәміне қарай тұз және перси. Омлет үшін 6 жұмыртқа
2 пияз
4 түйір сарымсақ
1/2 кесе сүт
дәміне қарай тұз.
2 жұмыртқа
2 ас қасық. ас қасық ұн
50 г масли немесе маргарин
дәміне қарай тұз және перси. Омлет үшін 6 жұмыртқа
2 пияз
4 түйір сарымсақ
1/2 кесе сүт
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Терісі бар үйрек етін кесектерге кесіңіз, ет тартқышта ұнтақтаңыз, жұмыртқа, тұз, бұрыш қосыңыз, жақсылап илеңіз. Кішкене котлеттер жасаңыз - рудельки, ұнға орап, екі жағынан қуырыңыз, Омлет массасы. Жұмыртқаны сүтпен шайқаңыз, майдалап туралған пиязды, сарымсақты және тұзды қосыңыз. Рудельдерді керамикалық ыдысқа немесе табаға салыңыз, омлет массасын құйыңыз және пеште пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Үйректен жасалған кендірлер пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 500 г үйрек еті, 2 жұмыртқа, 2 ас қасық. ас қасық ұн, 50 г масли немесе маргарин, дәміне қарай тұз және перси. Омлет үшін 6 жұмыртқа, 2 пияз, 4 түйір сарымсақ, 1/2 кесе сүт, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz