Солтүстік шырындылар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Толтыру үшін: сиыр еті 300 г, жұмыртқа 2, пияз 1, ветчина 80-100 г, сүт 1/2 кесе, сары май 40 - 50 г, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Етті ет тартқыштан өткізіп, пиязды ұсақтап тураңыз, ветчинаны тураңыз, жұмыртқаны қатты қайнатыңыз, сонымен қатар тураңыз. Қыздырылған, майланған табада пиязды қызарғанша қуырыңыз, оған ветчина мен ет қосыңыз. Фарш жақсы қуырылған кезде оған туралған жұмыртқа, сүт, тұз, бұрыш қосыңыз. Әрі қарай, сүзбе қосылған шырындар сияқты пісіріңіз.