Омлет (фермердің әйелі)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 үлкен пияз, 2 аршылған қызанақ, 30 г ұсақ макарон, 4 жұқа тілім ветчина, 2 ас қасық сары май, 4 жұмыртқа, тұз, бұрыш, 4 ас қасық пісірілген бұршақ.
Сипаттамасы Пиязды ұсақтап тураңыз. Қызанақты қабығынан аршып, ірі етіп тураңыз. Макарон пісіріңіз. Ветчинаны алтынға дейін қуырыңыз. Сары майды табада ерітіп, ондағы пиязды қызарғанша қуырыңыз. Жұмыртқаны 2 ас қасық суық сумен шайқаңыз, дәміне қарай тұз бен бұрыш қосыңыз. Бұл қоспаны пияз қосылған табаға құйыңыз. Бұршақ, ұсақталған макарон және қызанақты қосыңыз. Аздап қуырыңыз. 4 бөлікке кесіңіз, әр порцияға қуырылған ветчина тілімін салыңыз. Қанша порцияға арналған: 2.