Шашука (тағамдар: еврей)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер Өнімдер: 2 орташа пияз, 6 түйір сарымсақ, 4 қызанақ, 2 тәтті бұрыш, 1/3 кесе өсімдік майы,1 кесе күшті тауық сорпасы (ұнтақ болуы мүмкін), 2 шай қасық аджика сияқты ащы бұрыш дәмдеуіштері, 1/3 кесе түйіршіктелген жасыл зәйтүн, 2 шай қасық тұз, 2 шай қасық қара бұрыш, 2 шай қасық зире, 4-6 жұмыртқа
Сипаттамасы Дайындау: Ұсақталған пиязды қызарғанша қуырыңыз, ұсақталған сарымсақты қосыңыз, араластырыңыз, содан кейін тазартылған және туралған қызанақ пен туралған бұрышты қосыңыз, араластырыңыз, қақпақпен жабыңыз және отта тағы 10 минут ұстаңыз. Тауық сорпасын, бұрыш пастасын және зәйтүнді қосыңыз. Тұз, бұрыш және зире себіңіз. Баяу отта қайнатыңыз, араластырыңыз, тағы 20-30 минут. Қызмет көрсетер алдында бір порцияға бір жұмыртқа қосыңыз, қақпақпен жабыңыз және жұмыртқа қатты болғанша отта ұстаңыз. Ыдысты ыстық күйінде беріңіз. Кеңес: жасыл салат пен жаңа піскен ақ нанмен бірге тамақтаныңыз.