Көкөністермен бұқтырылған саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер 500 г саңырауқұлақтар, 2 ас қасық өсімдік майы, 3 пияз, 1 сәбіз, 1 ақжелкен тамыры, қырыққабаттың 1/4 басы, 6 - 8 картоп, 2 ас қасық томат пастасы, 1/2 кесе қаймақ. 1 стакан су, әрқайсысы 2 ас қасық майдалап туралған аскөк және жасыл пияз. Дайындау уақыты 30 мин.
Сипаттамасы Пиязды жіңішке тілімдерге бөліп, май құйылған ыдысқа салыңыз да, пеште қуат деңгейінде 2 - 3 минут ұстаңыз 7. Туралған саңырауқұлақтарды, тұзды қосып, пешке 3 - 4 минутқа қойыңыз. қуат деңгейі 10. Содан кейін жабыңыз және жылы ұстаңыз. Қырыққабат, сәбіз және ақжелкен тамыры, жұқа жолақтарға кесілген, өсімдік майы қосылған ыдысқа араластырылады және пеште 10 қуат деңгейінде 2-3 минут ұсталады, содан кейін үстіне туралған картопты салып, суға құйып, қақпақпен 2-3 минут қайнатуды жалғастырыңыз. қуат деңгейі. Соңында саңырауқұлақтарды қосып, қаймақпен араластырылған томат пастасымен дәмдеңіз, бәрін жақсылап араластырыңыз, жасыл пияз бен аскөк себіңіз де, пешке тағы 3 - 5 минут 7 қуат деңгейінде қойыңыз.