Шөп соусының астындағы бекон қосылған саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер 200 г қабығы жоқ бекон, 50 г май немесе маргарин, 450 г жас саңырауқұлақтар, екіге бөлінген, 3 ас қасық. ұн, тұз, бұрыш, 1 ас қасық жоқ қасықтар. лимон шырынын қасық, 2 ас қасық. жаңа туралған ақжелкеннің қасықтары. Қанша порцияға арналған: 4.
Сипаттамасы Беконды үлкен, жалпақ табаққа бір қабат етіп орналастырыңыз. Гигроскопиялық қағазбен еркін жауып, бекон піскенше қуат деңгейінде 10 2-3 минут ұстаңыз. Оны қағазбен құрғатыңыз, шамамен кесіңіз және қызмет көрсететін табаққа салыңыз. Сары майды орташа мөлшердегі ыдысқа салыңыз да, қуат деңгейінде 10 45 секунд ерітіңіз. Саңырауқұлақтарды қосып, саңырауқұлақтар жұмсақ болғанша қуат деңгейінде 10 4-5 минут пісіріңіз. Саңырауқұлақтарды саңылаулары бар қасықпен бекон салынған табаққа салыңыз, араластырыңыз. Қалған сары майға ұн қосыңыз. Содан кейін сүтті біртіндеп құйыңыз. Қоспа қоюланғанша қуат деңгейінде 10 4-5 минут пісіріңіз. Қатты және жиі араластырыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз, лимон шырынын, ақжелкенді қосыңыз. Саңырауқұлақтар мен беконның үстіне тұздықты құйыңыз, жақсылап араластырыңыз. Қуат деңгейінде 10 1-2 минут ұстаңыз.