Сиыр еті Строганов - 2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 500 г сиыр еті, 1,5 кесе майдалап туралған жаңа саңырауқұлақтар, 1 пияз, 1 түйір сарымсақ, 2 ас қасық сары май, 3 ас қасық ұн, 1 стакан ыстық су, 1 стакан қаймақ. 1 ас қасық шерри, 1 ас қасық томат тұздығы, 2 шай қасық сиыр сорпасы, 0,5 шай қасық бұрыш, 0,5 шай қасық тұз,
Сипаттамасы Етті талшықтар арқылы қалыңдығы 1,5 см кесектерге кесіңіз, майдалап туралған пиязды, ұсақталған сарымсақты, майды қосып, пеште 1000 қуат деңгейінде 2-4 минут қайнатыңыз. Ұнды тұз бен бұрышпен араластырыңыз, алынған қоспада етті орап, оған саңырауқұлақтарды қосыңыз. Қақпақпен 1000 қуат деңгейінде 5 минут қайнатыңыз, содан кейін қуат деңгейін 700-ге дейін төмендетіңіз және 1-2 рет араластырғаннан кейін тағы 25-30 минут пісіріңіз. Қызмет көрсеткенге дейін 5-10 минут ұстаңыз, содан кейін қаймақ құйыңыз.