Бұқтырылған устрица саңырауқұлақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер 500 г саңырауқұлақтар, 1 пияз, 2 ас қасық сары май, 2/3 кесе қаймақ, 1 жұмыртқаның сарысы, 2 ас қасық үгітілген ірімшік, 2 ас қасық туралған аскөк, 2 ас қасық су, бұрыш және дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Пиязды жұқа тілімдерге бөліп, май құйылған ыдысқа салып, пеште 700 қуат деңгейінде 2-3 минут ұстаңыз. Мұқият жуылған және туралған саңырауқұлақтарды қосып, су, тұз және бұрыш қосыңыз. Пеште 700 қуат деңгейінде 3 минут қайнатыңыз. Содан кейін қуат деңгейін 1000-ға дейін арттырыңыз, саңырауқұлақтарды араластырыңыз және тағы 6-8 минут қайнатыңыз. Осыдан кейін қаймақ, ірімшік, жұмыртқаның сарысы мен туралған аскөк қосып, бәрін жақсылап араластырыңыз. қуат деңгейін 700 -ге дейін төмендеткеннен кейін 1-2 минут қайнатыңыз. Ыстық күйінде қызмет етіңіз.