Тәтті және қышқыл тұздықтағы қой етінің котлеттері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер 4 қой еті, 340 г (1 банка) консервіленген ананас, 1/4 кесе қант,1/4 кесе алма сірке суы, 2 ас қасық жүгері ұны, 1 ас қасық соя соусы, 2 сәбіз, 1 тәтті жасыл бұрыш.
Сипаттамасы Бұрыш пен сәбізді ұсақтап тураңыз. Ананас шырынын сірке суы мен соя соусымен араластырыңыз, қант, ұн, ананас кесектерін мен туралған көкөністерді қосыңыз. Барлығын араластырыңыз да, 10 рет араластыра отырып, 3-5 минут ішінде пешке 1 рет араластырыңыз. Дайындалған тұздықты бір жаққа қойыңыз. Котлеттерді пісірме табаққа салыңыз, пеште максималды қуат деңгейінде әр жағынан 1 минут пісіріңіз. Котлеттерді дайындалған тұздықпен құйыңыз, пластикалық пленкамен жабыңыз және 70% қуатпен 15-20 минут пісіріңіз. 7-10 минуттан кейін оларды ауыстырып, қайтадан тұздықпен құйыңыз.