Итальяндық кеспе сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер 1 пияз, 100 г сәбіз, 100 г жасыл пияз, 100 г цуккини, 1 стакан ақ шарап, 1 шай қасық насыбайгүл, 2 ас қасық. томат пастасы қасықтары, 3-4 қызанақ, 3/4 л көкөніс және ет сорпасы, 100 г ветчина, 200 г қайнатылған жұмыртқа вермишелі (қабықшалар), тұз, ұнтақталған қара бұрыш, 1-2 г қайен бұрышы, 1-2 г қант, 3-4 ас қасық. үгітілген ірімшік қасықтары, 1/2 бір шоқ насыбайгүл.
Сипаттамасы Жасыл пиязды жолақтарға, цуккини мен сәбізді кішкене текшелерге дайындап, тураңыз. Көкөністерді ыдысқа салыңыз, ақ шарап, дәмдеуіштер қосыңыз, 10 қуат деңгейінде 8-10 минут пісіріңіз. Томат пастасын араластырыңыз, қызанақты тазалаңыз, тұқымдарды алыңыз, текшелерге кесіңіз, қоспаға салыңыз. Мұның бәрін көкөніс немесе ет сорпасына құйыңыз, майдалап туралған ветчина қосыңыз. Ыдыстарды қақпақпен жауып, қуат деңгейі 10 болғанда тағы 6-8 минут пісіріңіз. Вермишель, тұз, бұрыш, қант қосыңыз, қуат деңгейінде 10 6-8 минут пісіріңіз. Пісіргеннен кейін ірімшік қосып, табақтарға құйып, насыбайгүл қосыңыз. Неше порцияға арналған: 4.Пісіру уақыты 30 мин.