Түркиядан жасалған паштет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 400 г күркетауық еті, тұз, бұрыш, 1 лимон қабығы, 1 пияз, 1/2 шай қасық ұнтақталған даршын, имбирь мен мускат жаңғағы, 4 тілім ақ нан, 200 мл кілегей, 1 түйір ақжелкен, 2 жұмыртқа, 1 цуккини, 4 туралған шпрат, 2 ас қасық. қасық каперс.
Сипаттамасы Дайындалған күркетауық етін 3 см текшелерге кесіңіз.Дәмдеуіштерді, дәмдеуіштерді, туралған пиязды, қабығын күркетауық етімен араластырыңыз, тоңазытқыштың мұздатқышына 10 минутқа қойыңыз. Нанның қабығын кесіп, үгіндісін текшелерге кесіңіз, кілегей құйыңыз, тұрыңыз. Ақжелкенді ұсақтап тураңыз. Етті миксермен пюре күйіне дейін ұсақтап тураңыз, біртіндеп жұмыртқа, суланған нан мен ақжелкенді қосыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз. Массаға майдалап туралған кәді, туралған килек филесі мен каперстерді қосыңыз. Фаршты майланған микротолқынды пешке салыңыз, қақпақпен жабыңыз және қуат деңгейінде 10 шамамен 15 минут, содан кейін қуат деңгейінде 7 10 минут пісіріңіз. Паштетпен бірге томат тұздығы мен макарон өнімдерін беруге болады. Пісіру уақыты 45 мин.