Бургундия стиліндегі сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер 100 г қыртысы жоқ ветчина немесе туралған бекон, 700 г бел еті, 2,5 см текшелерге кесілген, 1 түйір сарымсақ, 200 г жас пияз, 100 г майлы саңырауқұлақтар, 1 шай қасық құрғақ дәмдеуіштер, тұз, бұрыш, 1 ас қасық. ұн қасық, 200 мл қызыл шарап, туралған ақжелкен. Қанша порцияға арналған: 4.
Сипаттамасы Туралған беконды үлкен қуыруға арналған табаға салып, пеште 1 "қатты" режимде 3 минут ұстаңыз. Туралған сарымсақ етін, тұтас пиязды, саңырауқұлақ шөптерін, бұрыш, тұз қосып, үстіне ұн құйыңыз, араластырыңыз. Қуат деңгейінде 10 1 минут пісіріңіз. Содан кейін біртіндеп қызыл шараппен араластырыңыз. Пленкамен немесе қақпақпен 3/4 жабыңыз және қайнағанша қуат деңгейінде 10 5 минут пісіріңіз. Қуат деңгейін 5-ке ауыстырыңыз және ет жұмсақ болғанша тағы 40-50 минут пісіріңіз. Уақыт өте келе араластырыңыз. Қолданар алдында ақжелкенге себіңіз.