Аяпсандәлі
Қосылды: 10.09.2024 1
0
Дайындау уақыты2 минут

Өнімдер
500 г. баклажан
3 пияз
3 картоп
3 тәтті бұрыш
500 г қызанақ
1/2 кесе өсімдік майы
3 түйір сарымсақ
1 ас қасық туралған ақжелкен
кинза
тимьян және аскөк
дәміне қарай тұз.
3 пияз
3 картоп
3 тәтті бұрыш
500 г қызанақ
1/2 кесе өсімдік майы
3 түйір сарымсақ
1 ас қасық туралған ақжелкен
кинза
тимьян және аскөк
дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Пиязды өте жұқа сақиналарға турап, ыдысқа салып, 2 ас қасық өсімдік майын қосып, пеште 1000 қуат деңгейінде 1-2 минут ұстаңыз. Қалған майды құйыңыз, тілімдерге кесілген баклажандарды қосыңыз, бәрін араластырыңыз және пешке сол қуат деңгейінде 2 минутқа қойыңыз. Картопты текшелерге кесіңіз, бұрышты дәндер мен пленкалардан тазалаңыз және сақиналарға кесіңіз, қызанақты ет тартқыштан өткізіңіз. Туралған көкөністер мен шөптерді баклажанға, тұзға қосып, қақпағын жауып, 1000 қуат деңгейінде 10-15 минут қайнатыңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Аяпсандәлі пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 2 мин. Из продуктов вам понадобятся 500 г. баклажан, 3 пияз, 3 картоп, 3 тәтті бұрыш, 500 г қызанақ, 1/2 кесе өсімдік майы, 3 түйір сарымсақ, 1 ас қасық туралған ақжелкен, кинза, тимьян және аскөк, дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
