Картоппен бұқтырылған балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 600 г балық, 2 ас қасық. еріген сары май қасықтары, 1 балдыркөк тамыры, 4-6 дана. картоп, 1 сәбіз, 2 стакан су, 2 стакан сүт, тұз, бұрыш дәміне қарай.
Сипаттамасы Хек, жылқы скумбрия немесе поллок филесін кесектерге кесіңіз, пияз мен балдыркөкті еріген сары майға терең табада қуырыңыз, туралған картопты, сәбізді, тұзды, бұрышты салыңыз, суға құйыңыз және қақпақпен 10-15 минут қайнатыңыз. Осыдан кейін балықты салып, тағы 10 минут қайнатыңыз. Сүтті құйып, толық дайын болғанға дейін баяу отта 15 минут ұстаңыз.