Балыққа арналған қызанақ соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер ақ тұздық 2 кесе, томат пастасы 2-3 ас қасық, пияз 1/2, ақжелкен тамыры, сәбіз 1/2, лимон 1/2, сары май 1 ас қасық, қант, бұрыш, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Пиязды және тамырларды ұсақтап тураңыз, маймен қуырыңыз, томат пастасын қосып, тағы 5 минут қуыруды жалғастырыңыз. Бұл массаға ақ тұздықты құйып, 10-15 минут қайнатыңыз. Пісірудің соңында қант, тұз, бұрыш, лимон шырынын қосыңыз. Тұздықты сүзіп алыңыз, тамырларын сүртіңіз және тұздықпен араластырыңыз.