Пияз қосылған қаймақтағы қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер 500 г ет, 1 кг картоп, 1/2 кесе қаймақ, 1 бас пияз, әрқайсысы 1 ас қасық. қасық бидай ұны және "Южный" тұздығы, 3 ас қасық. ас қасық май.
Сипаттамасы Етті (белді) жуыңыз, сіңірлерінен тазартыңыз, бір порцияға бір немесе екі бөлікке кесіңіз, ұсақтағышпен шайқаңыз, тұз, ұнтақталған бұрыш себіңіз және қатты қыздырылған табада майға қуырыңыз, бір жағы қызарғаннан кейін кесектерді бұраңыз. . Бөлек, табада майдалап туралған пиязды қуырыңыз. Пияз қуырылған кезде оларды ұнға себіңіз, аздап қуырыңыз, қуыру арқылы алынған 1/2 кесе қаймақ пен шырын қосыңыз. Дайындалған тұздықты 3-5 минут қайнатыңыз, оған "Оңтүстік" тұздығын және дәміне қарай тұз қосыңыз. Қызмет көрсету кезінде етті табаққа салыңыз да, гарнирге дайындалған тұздықты құйыңыз, қуырылған картопқа қызмет етіңіз.