Қуырылған кеспе (юзу хао мин)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер (2 порция) 200 г кеспе, 125 г майсыз шошқа еті, 1 шай қасық. жүгері. 1 шай қасықта сұйылтылған крахмал. су, 6 ас қасық. л өседі. майлар, 1\2 стек. майдалап туралған пісірілген саңырауқұлақтар, 15 шпинат жапырағы, 1 тұздалған қияр.
Сипаттамасы Тұздық: 1 ас қасық. л жасыл, 3 шай қасық. десерт. шараптар, тұз, қант. Кеспені 5 минут қайнатыңыз. қайнағанға дейін елекке тастаңыз, үстіне жылы су құйыңыз, құрғатыңыз, үлкен ыдысқа салыңыз және қопсытыңыз. Етті тар жолақтарға кесіңіз. Крахмалды сұйылтыңыз, оған тұздықтың қалған компоненттерін қосыңыз. Қуыруға арналған табада майдың жартысын қыздырып, кеспеге құйыңыз. Кеспені табаға салыңыз да, шайқап 3 минут қуырыңыз. Майдың қалған бөлігін қыздырыңыз, ет, саңырауқұлақ, шпинат және қиярды жұқа тілімдерге бөліп қосыңыз. Араластыру кезінде тез қуырыңыз және тұздықты қосыңыз. Еттің түсі өзгергенше қайнатыңыз, кеспеге салыңыз және көкөністермен бірге қызмет етіңіз. Ksenia SorocНinskaia 2:5030/322. 1