Күркетауық етінен жасалған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер түркия филесі - 300 г. май - 4 ас қасық. л. жасыл пияз кілегей - 1 кесе крахмал - 1/2 шай қасық. шафран - бір шөкім тұз
Сипаттамасы Күркетауық филесін жолақтарға кесіңіз, өсімдік майының лайықты мөлшерінде қуырыңыз (шамамен бес минут), тұз, аздап бұрыш. Етті табадан алыңыз, табаға кілегей құйыңыз, шафран мен жасыл пиязды қосыңыз. Араластыра отырып, қайнатыңыз. Жарты шай қасық крахмалды аздап салқын сумен сұйылтып, тұздыққа қосыңыз. Қайнатыңыз, етті тұздыққа салыңыз да, баяу отта 3-4 минут ұстаңыз. Кеспемен бірге қызмет етіңіз. түркия филесі - 300 г. май - 4 ас қасық. л. жасыл пияз кілегей - 1 кесе крахмал - 1/2 шай қасық. шафран - бір шөкім тұз