Кеспе қосылған қой етінен жасалған кеспе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
4 порция үшін: қойдың арқасынан 500 гр филе 3 ас қасық.л өсімдік майы тұз бұрышы 1 пияз 1 түйір сарымсақ 1/4 л сорпа 1/4 л кілегей 100 гр қызыл жасымық 2 ас қасық.л тұздықтарға арналған жеңіл қоюландырғыш 350 гр кең жасыл кеспе 1 шоқ жасыл пияз 1 шай қасық. лимон шырыны (немесе одан да көп)
Сипаттамасы (тағамдар: африкалық) Дайындау: Етті жолақтарға кесіңіз, майға, тұзға, бұрышқа қуырыңыз және табадан алыңыз. Майға туралған сарымсақ пен пиязды майдың астынан қуырыңыз. Сорпаны құйыңыз, кілегей қосыңыз және қайнатыңыз. Жасымықты құйыңыз, қақпағын жауып, орташа отта 8 минут қайнатыңыз. Тұздықтар үшін қоюландырғышты араластырыңыз. Кеспе пісіріңіз. Тұздыққа туралған көк пияз мен етті қосып, тұз, бұрыш және лимон шырынын қосып дәмдеңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Кеспе қосылған қой етінен жасалған кеспе пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 8 мин. Из продуктов вам понадобятся 4 порция үшін: қойдың арқасынан 500 гр филе 3 ас қасық.л өсімдік майы тұз бұрышы 1 пияз 1 түйір сарымсақ 1/4 л сорпа 1/4 л кілегей 100 гр қызыл жасымық 2 ас қасық.л тұздықтарға арналған жеңіл қоюландырғыш 350 гр кең жасыл кеспе 1 шоқ жасыл пияз 1 шай қасық. лимон шырыны (немесе одан да көп). Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz