Кеспе қосылған қой етінен жасалған кеспе
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер 4 порция үшін: қойдың арқасынан 500 гр филе 3 ас қасық.л өсімдік майы тұз бұрышы 1 пияз 1 түйір сарымсақ 1/4 л сорпа 1/4 л кілегей 100 гр қызыл жасымық 2 ас қасық.л тұздықтарға арналған жеңіл қоюландырғыш 350 гр кең жасыл кеспе 1 шоқ жасыл пияз 1 шай қасық. лимон шырыны (немесе одан да көп)
Сипаттамасы (тағамдар: африкалық) Дайындау: Етті жолақтарға кесіңіз, майға, тұзға, бұрышқа қуырыңыз және табадан алыңыз. Майға туралған сарымсақ пен пиязды майдың астынан қуырыңыз. Сорпаны құйыңыз, кілегей қосыңыз және қайнатыңыз. Жасымықты құйыңыз, қақпағын жауып, орташа отта 8 минут қайнатыңыз. Тұздықтар үшін қоюландырғышты араластырыңыз. Кеспе пісіріңіз. Тұздыққа туралған көк пияз мен етті қосып, тұз, бұрыш және лимон шырынын қосып дәмдеңіз.