Деликатесті ыстық салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты25 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті 300 г, тұқымсыз зәйтүн 300 г, жасыл бұршақ 250 г, кілегей 200 г, консервіленген саңырауқұлақтар (маринадталмаған) 300 г, май 1 ас қасық. қасық. Пісіру уақыты 25 мин. Тауық етінің филесін ұсақтап турап, майдың ең аз мөлшерімен 5-8 минут аздап қуырыңыз, сосын кілегей құйып, қақпағын жауып 3-4 минут қайнатыңыз, содан кейін саңырауқұлақтарды қосып, тағы 4 минут қайнатуды жалғастырыңыз. . Зәйтүнді қосып, тағы екі минуттан кейін жасыл бұршақ қосыңыз. Тағы 3 минут қайнатыңыз, тұз қосыңыз. Бұршақтардың жақсы жылынғанына, бірақ құлап кетпеуіне көз жеткізіңіз. Тіскебасар ретінде ыстық күйінде берген жөн.