Жасыл бұршақ қосылған қуырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған тауықты 2 немесе 4 бөлікке бөліп, тұз, қант себіңіз (қалауыңыз бойынша дәмдеуіштер). Жақсы қыздырылған таза табаға салыңыз да, өз шырынында және майында 4 минут қуырыңыз, содан кейін майды салып, тағы 5 минут қуырыңыз, барлық уақытта айналдырыңыз, табаға басыңыз. Кәстрөлге жасыл бұршақ салып, сары май, ұн, майдалап туралған жасыл ақжелкен мен аскөк қосып, кілегей құйып, қақпақпен 18-20 минут пісіріңіз. Бұршақпен бірге қызмет етіңіз, туралған шөптерге себіңіз.