Сиыр етінен жасалған чахохбили
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 500 г. майлы сиыр еті, 3 бас пияз, 1 ас қасық ұн, 500 г. қызанақ, сарымсақ, капсикум, кинза, ақжелкен және дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы (грузин тағамдары) Сиыр етін кесектерге бөліп, қуырыңыз, табаға кептірілген ұн қосыңыз. Содан кейін туралған пиязды қосып, тағы 10 минут қуырыңыз. Осыдан кейін 10 - 15 минут тазартылған және туралған жаңа піскен қызанақпен немесе пюре қызанақпен, ұсақталған сарымсақ пен капсикуммен пісіріңіз. Пісірудің соңына қарай майдалап туралған кинза, ақжелкен шөптерін салып, қайнатқаннан кейін оттан алыңыз. Қызмет көрсетер алдында жасыл ақжелкен себіңіз.