Сиыр етінен жасалған Чахохбили (тағамдар: Грузин)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер 500 г сиыр еті, (целлюлоза), 3-4 пияз, 500 г қызанақ, 1 түйір ащы бұрыш, 0,5 бас сарымсақ, әр түрдегі 1 ас қасық жасыл, тұз.
Сипаттамасы Майлы сиыр етін кесектерге бөліп, май қоспай қуырыңыз, туралған пиязды салып, тағы 10 минут бірге қуырыңыз, сосын тұздап, аршылған және туралған қызанақты (томат пастасын алмастыруға болады), ұсақталған сарымсақ пен капсикумды қосып, қайнатыңыз. 15-20 минут. Соңына қарай ақжелкен, насыбайгүл, дәмді майдалап туралған кинза жасылдарын салып, қайнағаннан кейін оттан алыңыз.