Ыдыстағы гуляш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г сиыр еті, 500 г пияз, 100 г өсімдік майы, 200 г қызанақ, 100 г сәбіз, 200 г балдыркөк, 500 г картоп, 2, 5 - 3 л сорпа, сарымсақ, ұнтақталған бұрыш қара және қызыл, тұз.
Сипаттамасы Пиязды өсімдік майына сақиналармен қуырыңыз. Етті 50 г кесектерге кесіңіз, тұз, бұрыш себіңіз, ұсақталған сарымсақ себіңіз, пиязбен араластырыңыз және баяу отта тағы біраз қуырыңыз. Содан кейін кәстрөлдерге салыңыз, туралған картопты, сәбізді, балдыркөкті салыңыз. Толығымен ет сорпасымен жабыңыз, пешке салыңыз. Жаңа піскен қызанақты, тұзды, бұрышты салуға дайын болғанға дейін 20-30 минут бұрын.