Холестерол бойынша толтырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Сүйексіз сиыр еті - 1,5 кг, саңырауқұлақтар - 500 г, ірімшік - 100 г, ысталған қабырғалар - 500 г, 100 г өсімдік майы, ағызу. май 50 г.
Сипаттамасы Етті талшықтар бойымен қалыңдығы 0,5 -1 см үлкен кесектерге кесіңіз де, жақсылап шайқаңыз (тіпті тегістеңіз). Тұз, бұрыш себіңіз, бір жаққа қойыңыз. Шампиньондарды кесіп, қуырыңыз, сонда олардан сұйықтық көп бөлінеді, содан кейін олар раковинаға құйылады. Ірімшікті үккіштен өткізіңіз. Қабырғалардан етті, майды кесіп, майдалап тураңыз. Етті қабырғалардан, саңырауқұлақтардан, ірімшіктен араластырыңыз. Бұл - салма. Оны ет кесектеріне салу керек, ал бұл кесектерді орамға бұрап, жіппен тартыңыз (әйтпесе олар пісіру кезінде ашылады). Содан кейін сіз тамақ дайындаудың үш нұсқасын таңдай аласыз: 1. Терең табаға салыңыз, қаймақ құйыңыз, көбірек ірімшік себіңіз және 20-30 минут бойы 250 Вт дейін қыздырылған пешке салыңыз. 2. (жақсырақ). Қуыруға арналған табаға күнбағыс майын көп құйыңыз, қыздырыңыз, сары майдың бір бөлігін сол жерге тастаңыз, орамдарды салып, шамамен 15-20 минут қуырыңыз (ол өте тез қуырылады, өйткені салмасы дайын және тек қыздыру керек, ал ет жұқалап шайқалады. 3. Орамдарды бұрап, қалған қабырғаларды олардың ортасына салыңыз. Пеште пісіріңіз (қаймақсыз). Қабырғалардағы орамдар, ет сүйетіндерге арналған попсиклдің бір түрі шығады. Бірақ бұл - егер сіз шынымен аң аулауды көрсетсеңіз. О, және пісіргеннен кейін жіпті алып тастауды ұмытпаңыз!