"Диана" еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер шошқа эскалопы - 4 дана. ананас (мысалы, консервіленген) - 1 банка (450 г.) ірімшік - 200 г. майонез немесе голланд сарымсақ соусы - 200-250 г. Маринад: жартылай тәтті ақ шарап - 1 стакан қара бұрыш лавр жапырағы
Сипаттамасы Эскалопты ұрып-соғып, маринадта ұстау жақсы (жартылай тәтті ақ шарап, қара бұрыш, лавр жапырағы және басқалары, кім жақсы көреді), сіз маринадсыз жасай аласыз, содан кейін пісіру процесі максимум 15-20 минутты алады. Содан кейін қуырыңыз. Ананасты 1х1 см немесе одан да көп текшелерге кесіңіз. Етті пісіру парағына немесе басқа ыдысқа салыңыз, сонда кесектер бір -біріне сәйкес келмейді. Ананас текшелерін бөліктерге бөліп, етге жайыңыз, үстіне майонез немесе тұздық жағыңыз. Содан кейін үстіне үгітілген ірімшікті себіңіз немесе сол ірімшікті жұқа табақтарға кесіңіз де, үстіне бұрын жасалған жұмысты қойыңыз. Енді мұның бәрін пеште 3-тен 5 минутқа дейін пісіруге болады (етті күйдіріп алмаңыз) немесе микротолқынды пеште максималды қуатта бірдей 3-5 минут. Кез келген гарнирдің астына түседі.