Шошқа етінен жасалған пупькоги
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер Шошқа еті - 200 г, пияз - 20 г, сарымсақ - 5 г, күнжіт тұқымы - 1 г, соя тұздығы - 1 г, күнжіт (зәйтүн) майы - 1 г, түйіршіктелген қант - 5 г, ұнтақталған қара бұрыш - 0,5 г, тұз - 2 г, концентрацияланған тауық сорпасы - 0,5 г, алмұрт - 50 г.
Сипаттамасы (тағамдар: корей) Етті ұзындығы 5-6 см, ені 3 см кесектерге кесіңіз. Туралған және ұсақталған пияз бен сарымсақты, алмұрт шырынын, түйіршіктелген қантты, соя тұздығын, күнжіт майын, қуырылған күнжіт тұқымын, бұрыш, тұз, концентрацияланған тауық сорпасын қосыңыз, етті 30 минут ұстаңыз. Грильдегі көмірге (немесе тұз бен жанғыш қоспасы бар табаққа немесе құрғақ спиртке) темір торлы торды салыңыз. Суға малынған етті торға жайып, пісірілгенге дейін пісіріңіз (әркім мұны жеке жасайды).