Балдыркөкпен қуырылған бамбук өскіндері (тағамдар: қытай)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 60 г кептірілген бамбук өскіндері, 40 г балдыркөк (шөптер), 5 г соя соусы, 30 г күнжіт майы, 5 г концентрат, 1 г хош иісті бұрыш.
Сипаттамасы Балдыркөк жасылдарын сұрыптаңыз, шайыңыз және жолақтарға кесіңіз. Дайындалған бамбук өскіндерін де жолақтарға кесіңіз. Хош иісті бұрышты күнжіт майынан жасалған өте ыстық қуырғышқа салып, оны жарты минуттан артық емес ұстаңыз, содан кейін майды сүзіңіз. Бамбук өскіндерін балдыркөк шөптерімен бірге қайнаған сумен күйдіріп, қабығын аршып, қазір аздап күнжіт майы қосылған қатты қыздырылған табаға салыңыз, соя соусын, бұршақ сорпасын (20 г), концентратты, тұзды қосып, қуырыңыз. табаны бірнеше рет шайқау. Осыдан кейін, хош иісті бұрышпен қуырылған күнжіт майының қалған бөлігін құйыңыз.