Сянгу саңырауқұлақтарымен, бамбук өскіндерімен қуырылған жұмсақ ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 120 г сиыр еті, 30 г сянгу саңырауқұлағы, 30 г бамбук өскіні, 30 г Хуанхуа гүлі, 15 г шошқа майы, 5 г күнжіт майы, 12 г жасыл пияз, 10 г соя соусы, 1 г концентрат, 1 г зімбір, 15 г сарымсақ, 1 г тұз.
Сипаттамасы (тағамдар: қытай) Шикі сиыр етінің етін жолақтарға кесіп, майы бар қатты қыздырылған табаға салыңыз, бірнеше рет араластырыңыз, сянгу саңырауқұлақтарын, хуанхуа гүлдерін, бамбук өскіндерін қосыңыз, жолақтарға кесіңіз, сарымсақ тілімдерін, жасыл пиязды, зімбірді, концентратты, соя соусын, аздап сорпаны құйыңыз, араластыруды қайталаңыз және табаққа салып, күнжіт майын құйыңыз.