Бамбук өскіндері қосылған қуырылған кеспе балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 60 г кептірілген кеспе балық, 20 г кептірілген бамбук өскіні, 30 г шошқа майы, 5 г соя соусы, 5 г концентрат, 5 г күнжіт майы, 5 г сірке суы, 13 г жасыл пияз, 10 г күріш арақ, 12 г сарымсақ.
Сипаттамасы (тағамдар: Қытай) Дайындалған кеспе балық пен бамбук өскіндерін жолақтарға кесіңіз, қайнаған суға күйдіріңіз, содан кейін оларды аршып, судан мұқият сығып алыңыз. Бөлек кастрюльде концентрат, соя соусы, күріш арағы, күнжіт майы, сірке суы, ұзындығы 2 см кесектерге кесілген жасыл пияз және сарымсақтан тұратын қоспаны дайындаңыз. Майы аз, қатты қыздырылған табаға кеспе балықты, бамбук өскіндерін және табаны бірнеше рет шайқаған кезде салыңыз. оларды қуырыңыз, содан кейін шайқауды қайталай отырып, алдымен дайындалған қоспаны, содан кейін еріген шошқа майын құйыңыз.