(Тағамдар: Үнді)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 20 кептірілген саңырауқұлақ, 20 г кептірілген бамбук өскіні, 30 г күнжіт майы, 30 г сәбіз, 10 г имбирь, 10 г күріш арақ, 30 г соя соусы (25 г бөлек беріледі), 10 г қант, 5 г концентрат.
Сипаттамасы Шикі сәбізді тазалаңыз, жуыңыз, фигуралы етіп тураңыз және жартылай дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Зімбірді жолақтарға кесіңіз. Дайындалған саңырауқұлақтар мен бамбук өскіндерін судан мұқият сығып, тілімдерге кесіңіз. Саңырауқұлақтарды, бамбук өскіндерін және сәбізді табаға салыңыз, тұздалмаған тауық сорпасын, күріш арағын, соя тұздығын құйыңыз, концентратты, тұзды, қантты салыңыз да, табаны қақпақпен жауып, сұйықтық буланғанша отта ұстаңыз. Осыдан кейін күнжіт майын құйып, табаны бірнеше рет шайқап, өнімдерді араластырыңыз, содан кейін фарфор ыдысқа жіберіңіз, салқындатыңыз және салқын жерде сақтаңыз.