Жұмыртқасы бар қуырылған бамбук өскіндері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 450 гр бамбук өскіндері (3 кішкене банка) пиязшықтары бар 3 жасыл пияз сабағы 1 түйір сарымсақ 3 ас қасық.л өсімдік майы 2 ас қасық.л балық тұздығы 2 ас қасық.л устрица тұздығы 1 ас қасық.л қант 2 жұмыртқа
Сипаттамасы 4 порция үшін Бамбук өскіндерін жуыңыз және ағызыңыз. Пиязды ұзындығы 2 см тілімдерге кесіңіз, сарымсақты тураңыз. Өсімдік майын қуыруға арналған табада немесе түбі дөңес (вок) бар қазанда қыздырып, үстіне сарымсақты қуырыңыз. Бамбук, пияз, балық соусын, устрица соусын және қантты қосып, қуырыңыз. Ингредиенттерді табаның шетіне қарай итеріп, жұмыртқаны бос кеңістікке құйыңыз. Қуырылған жұмыртқалар көтерілсін. Содан кейін бәрін қайтадан араластырыңыз.