Жүгері қосылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 500 гр тауық етінің филесі 1 ас қасық.л балық тұздығы бұрыш 1 шай қасық. раст. малса 400 гр жүгері сабағы (суланған) (1 банка) пиязшықтары бар жасыл пияздың 3 сабағы 2 түйір сарымсақ (міндетті емес) 3 ас қасық өсімдік майы 2 ас қасық балық тұздығы 2 ас қасық устрица тұздығы 1 ас қасық қант
Сипаттамасы 4 порция үшін Тауықтың төс етін жолақтарға кесіңіз, балық соусымен, бұрышпен және аздап маймен араластырыңыз және 10 минут бойы маринадтауға қалдырыңыз. Жүгеріні ағызып, құлақтарды ұзына бойына екіге бөліңіз. Жасыл пиязды ұзындығы шамамен 3 см кесектерге кесіңіз. Сарымсақты тазалаңыз және ұсақтаңыз. Өсімдік майын дөңес түбі бар қазанда (вок) немесе табада қыздырыңыз. Сарымсақ қуырыңыз. Тауық етінің филесін қосыңыз, сонымен қатар барлық жағынан қуырыңыз. Жүгері мен пиязды қосып, аздап қуырыңыз. Балық тұздығымен, устрица тұздығымен және қантпен дәмдеңіз, бәрін араластырыңыз.