Қияр қосылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты2 минут
Өнімдер 500 гр шошқа филесі 1 қияр 2 пияз қосылған жасыл пияздың сабағы 2 түйір сарымсақ 3 ас қасық өсімдік майы 3 ас қасық балық тұздығы 3 ас қасық устрица тұздығы 1 ас қасық қант 2 жұмыртқа
Сипаттамасы 4 порция үшін Етті жолақтарға кесіңіз, сарымсақты тазалаңыз және тураңыз. Қиярды текшелерге кесіңіз. Жасыл пиязды жуып, ұзындығы 2 см кесектерге кесіңіз. Өсімдік майын дөңес түбі бар қазанда (вок) немесе табада қыздырыңыз. Сарымсақ қуырыңыз. Шошқа етін қосыңыз, сонымен қатар қуырыңыз, араластырыңыз. Пиязды, балық соусын, устрица соусын және қантты қосып, бәрін араластырыңыз. Шамамен 2 минут қуырыңыз. Жұмыртқаны ұрып, жақсылап араластырыңыз. Жұмыртқалар көтеріліп, қайтадан араластырыңыз.